Pannendaken – 15 jaar garantie!

Dakwerken d’n Rooie begrijpt hoe belangrijk een veilig en stevig dak is voor u en uw huis. Heeft u zorgen over de conditie van uw dak? Wilt u uw pannendak isoleren of renoveren? Of overweegt u een nieuw pannendak? Wij staan voor u klaar met onze GRATIS dakinspectie.

Is uw dak toe aan onderhoud?

Vermoedt u dat uw dak niet meer in goede conditie is? Met onderstaande signalen wordt het de hoogste tijd voor een inspectie:

  • Losse of ontbrekende dakpannen
  • Waterlekkage of vochtplekken op uw plafond
  • Zichtbare slijtage zoals scheuren of mosgroei

Deze signalen kunnen duiden op onderliggende problemen. Door direct contact op te nemen met ons pakt u deze problemen vroegtijdig aan. Zo voorkomt u ernstige schade en dure reparaties.

Nieuwe dakpannen laten leggen

Bij Dakwerken d’n Rooie kunt u kiezen uit verschillende soorten dakpannen. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen betonnen en keramische dakpannen, en tussen holle of platte. Betonnen dakpannen zijn voordeliger, snel te leggen, goed bestand tegen vorst en UV-stralen, en gaan soms wel 30 jaar mee. Keramische dakpannen, gemaakt van klei, zijn natuurlijk en blijven mooi schoon. Ze gaan zelfs tot 50 jaar mee!

U hoeft nu nog niet te kiezen. Onze medewerkers geven u graag advies over nieuwe dakpannen of over het onderhoud van uw dak.

Wat kost een dakrenovatie?

Wij bieden transparante prijzen en gedetailleerde offertes na elke inspectie. U weet precies wat de kosten zijn voordat enige werkzaamheden beginnen. Geen addertjes onder het gras, geen verborgen kosten. Ons doel is om uw dak duurzaam en betrouwbaar te maken, tegen een eerlijke prijs.

Hoe lang gaat uw dak mee na renovatie?

Bij Dakwerken d’n Rooie gebruiken we alleen materialen van topkwaliteit die ervoor zorgen dat uw dak jarenlang meegaat. U ontvangt minimaal 15 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Een gratis dakinspectie van Dakwerken d’n Rooie

  • Preventie: regelmatige inspecties helpen ernstige schades te voorkomen
  • Energiebesparing: een goed onderhouden dak houdt uw huis warmer in de winter en koeler in de zomer. Dat helpt u te besparen op energiekosten
  • Waardeverhoging: een stevig dak verhoogt de marktwaarde van uw woning
  • Esthetiek: verfraai het uiterlijk van uw huis met een dak dat er als nieuw uitziet.

We begrijpen dat het renoveren van een dak een grote beslissing is. Daarom bij ons:

  • Geen opdringerige verkooptechnieken: u krijgt alle informatie en tijd om uw besluit te nemen
  • Flexibele planning: we plannen inspecties op een tijdstip dat het u het beste uitkomt.

Vraag nu een gratis dakinspectie aan

Laat kleine problemen niet uitgroeien tot dure schadeposten. Vraag vandaag nog een gratis inspectie bij Dakwerken d’n Rooie aan. Onze deskundige dakdekkers staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft.

Werkzaamheden pannendak

Renovatie pannendak

Wilt u oude dakpannen laten verwijderen en nieuwe laten plaatsen? Of wilt u stormschade aan uw dak – waarbij dakpannen weggewaaid en gebroken zijn – herstellen? Wij helpen u met de renovatie van uw pannendak.

Onze experts van Dakwerken d’n Rooie plaatsen precies dezelfde pannen voor u terug en zorgen ervoor dat uw pannendak weer een lange tijd mee kan. Een secuur werk waarvoor een vakbekwame professional aan te raden is. Hij weet precies op wat voor manier hij de nieuwe pannen het best kan plaatsen en welke delen van uw pannendak aan renovatie toe zijn. Ook weet hij hoe hij veilig te werk moet gaan.

Kortom, het geeft u een veilig gevoel en bespaart u een hoop tijd. Ook het plaatsen van een volledig nieuw dak behoort tot renovatiewerkzaamheden. Wilt u uw pannendak volledig laten vernieuwen? Neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u niet zeker of uw dak aan renovatie toe is? Dan kunt u contact opnemen met ons. Met een gratis dakinspectie brengen wij de huidige conditie van uw dak in kaart.

Onderhoud voor uw pannendak

Net als bij ieder dak moet ook een pannendak goed onderhouden worden. Dit kunt u op een vrije zaterdagmiddag zelf doen, maar u kunt het ook overlaten aan een expert. Wij maken gebruik van de nieuwste materialen en technieken en weten precies wat er moet gebeuren om het beste resultaat te krijgen. Onderhoud is een verzamelnaam voor alles wat er moet gebeuren om uw pannendak er weer als nieuw uit te laten zien.

Een voorbeeld daarvan is het ontmossen van het dak. Dit is iets wat vooral bij betonnen dakpannen van toepassing is. Mossen veroorzaken namelijk scheuren en barsten in dakpannen. Hierdoor wordt de kans op een daklekkage enorm vergroot. Met een hogedrukreiniger met anti-mosproducten verwijderen wij mossen van het dak. Hierna behandelen wij uw dak na met anti-moscoating om het pannendak te beschermen tegen nieuwe aanslag.

Benieuwd naar meer onderhoudswerkzaamheden? Neem contact op met onze specialisten.

Isolatie van pannendak

Kies u voor een pannendak? Dan komt u niet onder het isoleren uit. In de zomer wilt u het in huis lekker koel hebben, in de winter moet de warmte binnen blijven. Het is belangrijk om te kiezen voor een goede isolatie, zodat u uw dak in één keer goed geïsoleerd hebt en u hier jaren profijt van hebt. De experts van Dakwerken d’n Rooie staan voor u klaar met passend advies over de beste isolatie van uw pannendak.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Zo weet u zeker dat u er straks lekker warmpjes (of juist koel) bij zit. Benieuwd wat er bij u mogelijk is?

Neem contact met ons op!

Dakramen voor meer licht in uw huis

U wilt u het liefst zoveel mogelijk daglicht uw huis in brengen. Daglicht zorgt tenslotte voor een ruimtelijke en open sfeer in huis. Wie daglicht zegt, zegt dakramen. Dit is de meest voor de hand liggende oplossing om daglicht te creëren.

Het plaatsen van een dakraam is een goed idee. Maar heeft u ook al een idee wat voor raam u graag zou willen plaatsen? Er zijn namelijk veel verschillende soorten dakramen die passen bij pannendaken. Denk bijvoorbeeld aan tuimelvensters, uitzettuimelvenster of een dakraam voor platte daken (ook wel lichtkoepels genoemd). De meest gebruikte dakraam fabrikant is Velux.

Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Vanzelfsprekend voorzien wij u van passend advies aan de hand van uw wensen. Neem daarvoor contact op via mail of telefoon.

Pannendaken zijn niet af zonder goede nokvorst

Nokvorsten zijn speciale dakpannen op de nok. Zij zorgen ervoor dat pannendaken er letterlijk tot in de puntjes verzorgd uitzien. Zeker wanneer deze in dezelfde stijl als uw dakpannen worden geplaatst. De nokvorsten hebben als functie om twee hellende dakhelften stevig met elkaar te verbinden. Wanneer je kiest voor een pannendak zijn goed gemonteerde nokvorsten dus onmisbaar. Laat dit vooral aan de vakman over. Wij zijn bedreven in het plaatsen van nokvorsten in alle soorten en maten.

De nokvorsten worden meestal vastgemaakt met speciale schroeven. Zo worden de nokvorsten stevig bevestigd, zelfs met vriezend weer en storm. Zijn de nokvorsten toch van het dak gewaaid? Dan kunnen ze in de meeste gevallen direct vervangen worden. Wij van Dakwerken d’n Rooie maken gebruik van de nieuwste materialen en technieken. Uw nieuwe nokvorsten zijn dus bestand tegen de meeste weersinvloeden. Wel zo’n veilig gevoel. Bekijk onze projecten en reviews voor ervaringen en oordelen van eerdere klanten.

Kantpannen op pannendaken

Kantpannen worden gebruikt om de zijkant van het dak af te sluiten. Hiervoor heeft de kantpan een speciaal verlengde zijkant die mooi over de gevel sluit.

Het doel van een kantpan is om een goede aansluiting te vormen tussen het dak en de gevel en het dak te beschermen tegen regen en kou. De wind heeft geen kans om de dakpannen op te tillen. Bovendien is het een prachtig gezicht dat uw dak helemaal afmaakt.

Wilt u kantpannen laten plaatsen of zou u graag aanvullende informatie willen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Door onze ervaring in het plaatsen van kantpannen kunnen wij u voorzien van advies op maat. Ook komen wij graag eens bij u kijken tijdens een gratis dakinspectie. Hier kunnen wij direct zien wat wij voor uw dak kunnen betekenen. Een belletje of mailtje is genoeg om een afspraak te maken.

Neem contact met mij op

Neem vandaag nog contact op met uw dakdekker

Wij hebben het beste voor met uw dak!