Dakrenovatie

Heeft uw dakbedekking zijn levensduur bereikt? Zijn er dakpannen van het dak gewaaid? Of is de dakconstructie door de jaren heen aangetast door bijvoorbeeld een daklekkage? Dan is het tijd voor een dakrenovatie! Als u te lang wacht met handelen kan de schade in uw huis groter worden nodig. Bij dakdekkersbedrijf Dakwerken d’n Rooie bent u voor allerlei dakwerkzaamheden op het juiste adres. Ook voor een professionele renovatie.

Dakrenovatie of dakreparatie?

Dakreparatie

Daken van onder andere huizen, scholen en bedrijfspanden krijgen veel te verduren door allerlei invloeden van buitenaf. Weersomstandigheden als zon, regen, sneeuw en hagel hebben allemaal invloed op uw dakbedekking. Mogelijk dat door deze weersinvloeden scheurtjes in uw dakbedekking komen. Ook wanneer het buiten hard waait kan dit tot schade aan uw dak leiden. Zo kunnen er bijvoorbeeld dakpannen van het dak waaien of verschuiven. Meestal is een dakreparatie bij bovengenoemde voldoende.

Dakrenovatie

Maar wanneer uw dak al wat ouder is, kan een dakrenovatie beter zijn. Als er bijvoorbeeld veel dakreparaties uitgevoerd moeten worden, heeft dit invloed op de sterkte van het dak. Wanneer een renovatie beter is, komt dit naar voren tijdens een gratis dakinspectie. Het is verstandig om het advies voor een dakrenovatie over te nemen wanneer dit wordt aangeraden. Het is veel duurder om jaarlijks een dakreparatie uit te laten voeren. Dan moet u betalen voor de jaarlijkse dakreparatie én voor de dakrenovatie die uiteindelijk toch plaats moet vinden.

Voorkom onnodige schade

Wacht niet te lang met het uitvoeren van een renovatie. Dan bestaat de kans dat het zo uit de hand loopt dat het gehele dak, inclusief de dakconstructie, vervangen moet worden. Wanneer u kiest voor een dakrenovatie van Dakwerken d’n Rooie, wordt de dakbedekking compleet of gedeeltelijk vervangen. Na deze dakrenovatie kan uw dak er weer een heel aantal jaren tegen, en wordt de binnenkant van uw huis of bedrijfspand weer goed beschermd.

Dakrenovatie door Dakwerken d’n Rooie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Dakwerken d’n Rooie u te bieden heeft voor een renovatie? Of wilt u eerst de ernst van de situatie laten vaststellen door onze dakdekkers?

Neem dan gerust contact op door te bellen naar 085 401 2940 of vraag een gratis dakinspectie aan.

Neem contact met mij op

Neem vandaag nog contact op met uw dakdekker

Wij hebben het beste voor met uw dak!