zinken regenpijpEen zinken regenpijp: de voordelen

Een zinken regenpijp ziet er netjes en verzorgd uit. Maar zijn er nog meer voordelen van een dergelijke regenpijp? Absoluut! Deze regenpijpen zijn sterker, van hogere kwaliteit én gemaakt van een natuurlijk materiaal. Alleen maar voordelen als u het ons vraagt. Dus wilt u geen problemen meer met jouw hemelwaterafvoer? Wij monteren graag uw regenpijp van zink.

Zinken regenpijp laten monteren

Wij zijn specialist in het monteren van een zinken regenpijp. Wilt u zeker weten dat uw regenpijp goed gemonteerd wordt zonder dat u er omkijken naar hebt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw regenpijp wordt stevig gemonteerd, en net voor deze de grond ingaat laten we het zink goed en vakkundig overlopen in PVC. Dat is nodig omdat zinkwerk in de grond gaat rotten.

Zinkwerk op maat

Dakwerken d’n Rooie is specialist in zinkwerk. Wij maken zink met onze eigen zetterij. Hierdoor kunnen wij u maatwerk zink leveren.

Gratis dakinspectie zinkwerk

Wilt u weten of uw zink nog voldoet om vocht en hemelwater tegen te gaan? Laat de expert dan vooral even langskomen voor een gratis dakinspectie. Vaak ziet hij direct waar eventuele zinkwerken nodig zijn.

Afspraak maken? Bel gerust!

Neem contact met mij op

Neem vandaag nog contact op met uw dakdekker

Wij hebben het beste voor met uw dak!