Zinken deklijsten: de voordelen

Zinken deklijsten zijn belangrijk! Deklijsten functioneren als een soort van paraplu voor uw dakrond. Hierdoor is uw dak beter beschermd tegen weersinvloeden en dus ook tegen lekkages. Bovendien zien deze deklijsten er netjes en verzorgd uit én hebben ze een erg lange levensduur. Alleen maar voordelen als je het ons vraagt.

Zinken deklijsten laten monteren

Deklijsten zijn lastig om zelf te monteren. Het is intensief werk, de deklijsten moeten op een specifieke manier gemonteerd worden en zinken deklijsten moeten op maat gemaakt worden. Kortom, dit is werk voor een vakman. En die hebt u gevonden! Wij bekijken wat voor deklijsten goed bij uw huis passen, adviseren u over de mogelijkheden, maken de deklijsten op maat en monteren deze vakkundig.

Zinkwerk op maat

Dakwerken d’n Rooie is specialist in zinkwerk. Wij maken zink met onze eigen zetterij. Hierdoor kunnen wij u maatwerk zink leveren.

Gratis dakinspectie zinkwerk

Wilt u weten of uw zink nog voldoet om vocht en hemelwater tegen te gaan? Laat de expert dan vooral even langskomen voor een gratis dakinspectie. Vaak ziet hij direct waar eventuele zinkwerken nodig zijn.

Afspraak maken? Bel gerust!

Neem contact met mij op

Neem vandaag nog contact op met uw dakdekker

Wij hebben het beste voor met uw dak!