zinken dakgootEen zinken dakgoot: de voordelen

Een zinken dakgoot is populair. En dat is niet voor niets! Deze dakgoot geeft uw woning of bedrijfspand een nóg mooiere uitstraling. Of u nu een nieuwbouwwoning heeft, een jaren ’60 woning of een woning uit het begin van de 20e eeuw. Bovendien heeft een dakgoot van zink een levensduur van maar liefst 25 jaar en zijn deze dakgoten bij schade snel en eenvoudig te repareren. Tenslotte zijn zinken dakgoten niet zwaar, maar wel super sterk!

Verschillende soorten zinken dakgoten

Er zijn verschillende soorten zinken dakgoten. Hierbij kunt u denken aan de bekende halfronde dakgoot (mastgoten), een vierkante vorm (bakgoten) of een dakgoot die wij kunnen monteren op een plek waar twee schuin aflopende daken samenkomen. Weet u niet goed welk soort zinken dakgoot u wilt? Wij geven u graag advies.

Zinken dakgoot laten monteren

Wij monteren het type dakgoot dat u graag wilt. Of u nu een klassieke mastgoot wilt of een mooie, onderhoudsvriendelijke bakgoot. Uw zinken dakgoot wordt op maat gemaakt en professioneel gemonteerd. Uiteraard met garantie!

Zinkwerk op maat

Dakwerken d’n Rooie is specialist in zinkwerk. Wij maken zink met onze eigen zetterij. Hierdoor kunnen wij u maatwerk zink leveren.

Gratis dakinspectie zinkwerk

Wilt u weten of uw zink nog voldoet om vocht en hemelwater tegen te gaan? Laat de expert dan vooral even langskomen voor een gratis dakinspectie. Vaak ziet hij direct waar eventuele zinkwerken nodig zijn.

Afspraak maken? Bel gerust!

Neem contact met mij op

Neem vandaag nog contact op met uw dakdekker

Wij hebben het beste voor met uw dak!