Over Dakwerken d’n Rooie

Dakdekkersbedrijf Dakwerken d’n Rooie is opgericht in 2017 en gevestigd in Beneden-Leeuwen (nabij Tiel). Wij zijn al van jongs af aan werkzaam in de dakdekkerswereld. In de afgelopen jaren hebben we al veel klanten blij gemaakt met onze werkzaamheden. We hebben veel ervaring. Van het leggen van dakpannen en vervangen van een bitumen dak, tot het voegen en metselen van schoorstenen en het repareren van dakgoten. Dakwerken d’n Rooie doet het allemaal graag voor u.

Wij gaan professioneel, vakkundig en schoon te werk. Wanneer ons team klaar is met het werk, treft u nooit rotzooi aan. We laten de plek altijd netjes achter.

Dakwerken d’n Rooie is u graag van dienst in de volgende steden in Nederland:

Dakdekkersbedrijf Dakwerken d’n Rooie

dakdekkersbedrijf zaltbommel tiel d'n rooieHeeft u last van een daklekkage in huis of het kantoorpand? Stroomt uw dakgoot over en loopt het regenwater niet meer efficiënt weg? Is het lood- en zinkwerk dusdanig verouderd dat het water doorlaat? Wilt u dat uw dak eens helemaal geïnspecteerd en schoongemaakt wordt? Of zijn er werkzaamheden aan uw schoorsteen nodig? Dan staat ons dakdekkersbedrijf voor u klaar!

Bij professioneel dakdekkersbedrijf Dakwerken d’n Rooie uit Beneden-Leeuwen – nabij Tiel – bent u aan het juiste adres! Wij helpen u met alle voorkomende dak- en schoorsteenwerkzaamheden die u maar kunt bedenken. Het is dan ook ons doel om een goede oplossing te bieden voor alle dakgerelateerde problemen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wat wij als dakdekkersbedrijf voor u kunnen betekenen

Dakwerken d’n Rooie kunt u inschakelen voor allerlei werkzaamheden die te maken hebben met dakbedekking. Dit geldt voor zowel een pannendak, gebogen dak, dakterras, hellend dak of een plat dak. Alles is mogelijk. Wij werken voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

Het renoveren en het plaatsen van dakbedekking doet Dakwerken d’n Rooie op zowel oude als nieuwe daken. Denk hierbij aan daken van bedrijven, kantoren, instellingen en nog veel meer! Alle klussen die te maken hebben met dakbedekking voeren wij graag voor u uit. Zo kan uw dak weer jarenlang mee.

Dakwerken d’n Rooie biedt u de volgende diensten aan:

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij als dakdekkersbedrijf te bieden hebben? Wilt u gratis een offerte aanvragen van een dakdekker of wilt u meteen de hulp van dit professionele en vakkundige dakdekkersbedrijf inschakelen? Neem dan gerust telefonisch contact op door te bellen naar 085 401 2940. Dan hoort u zo snel mogelijk van de dakdekkers.

Neem contact met mij op

Neem vandaag nog contact op met uw dakdekker

Wij hebben het beste voor met uw dak!