Dakrenovatie

Heeft de dakbedekking van uw huis of bedrijf de beste tijd gehad en is het tijd voor dakrenovatie? Is er een dakpan van het dak gewaaid door een hevige storm? Het is verstandig om direct een professionele dakdekker in te huren.

Daklekkage

Een daklekkage kan plotseling ontstaan vanwege bijvoorbeeld een hevige storm. Een daklekkage kan er overigens ook al langer zitten zondat dat u het in de gaten heeft gehad. Daarom beginnen we met het zoeken naar de oorzaak van uw daklekkage.

Loodwerk

Een wezenlijk onderdeel van een goed onderhouden dak is het loodwerk. Laat uw loodwerk door Dakwerken d’n Rooie controleren en waar nodig weer terugbrengen in topconditie. We vinden het onze taak om uw dak van A tot Z in topconditie te houden.

Onderhoud & Beheer

Onderhoud (blijven) plegen aan uw dak is o zo belangrijk! Het is een onderschatte taak met vaak vervelende gevolgen. Wij helpen u graag bij het onderhoud en beheer van uw dak. Met onze ervaring en zorgvuldige manier van werken is uw dak in goede handen.

Pannendaken

Dakpannen van beton of keramiek, holle of platte dakpannen. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. Betonnen dakpannen zijn namelijk goedkoper en sneller te leggen, verder zijn ze zeer vorstvrij en goed bestand tegen UV-stralen. Soms gaan ze wel meer dan 30 jaar mee.

PVC dakbedekking

Iets anders dan zwart voor uw platte of licht hellende dak? Genoeg van de zomerse hitte? Kies voor PVC dakbedekking. PVC dakbedekking gaat 20 tot 30 jaar mee. Bij dikkere PVC bedekking (1,5 mm) kan het dak zelfs tot 35 jaar meegaan.

Schoorsteen

Veel voorkomende kleine mankementen aan schoorstenen zijn lekkages, het scheuren van lood of beschadiging van voegen. Zeker oudere schoorstenen zijn hier vatbaar voor. Het is goed deze zaken zo snel mogelijk op de lossen, voor ze verergeren.

Sedumdak

Het laten plaatsen van een groen dak op de woning heeft tal van voordelen. Het heeft zowel voordelen voor het milieu als voor uw eigen woning en woongenot. We lichten dan ook graag de voordelen van een sedumdak toe.
Is een sedumdak iets voor u?

Zinkwerk

De kwaliteit van uw dak valt of staat met goed zinkwerk. Het is een essentieel onderdeel van dakdekkerswerkzaamheden. Het is dan ook niet voor niets dat de expert van d’n Rooie zich heeft gespecialiseerd in het uitvoeren van zinkwerk.

Neem contact met mij op

Neem vandaag nog contact op met uw dakdekker

Wij hebben het beste voor met uw dak!