Pannendaken

Dakpannen van beton of keramiek, holle of platte dakpannen. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. Betonnen dakpannen zijn namelijk goedkoper en sneller te leggen, verder zijn ze zeer vorstvrij en goed bestand tegen UV-stralen. Soms gaan ze wel meer dan 30 jaar mee.

Meer informatie

Onderhoud & Beheer

Onderhoud (blijven) plegen aan uw dak is o zo belangrijk! Het is een onderschatte taak met vaak vervelende gevolgen. Wij helpen u graag bij het onderhoud en beheer van uw dak. Met onze ervaring en zorgvuldige manier van werken is uw dak in goede handen.

Meer informatie

Dakgoten & Lood

De kwaliteit van uw dak valt of staat met goed lood- en zinkwerk. Het is een essentieel onderdeel van dakdekkerswerkzaamheden. Het is dan ook niet voor niets dat de expert van d’n Rooie zich heeft gespecialiseerd in het uitvoeren van lood- en zinkwerk.

Meer informatie

Schoorsteen

Veel voorkomende kleine mankementen aan schoorstenen zijn lekkages, het scheuren van lood of beschadiging van voegen. Zeker oudere schoorstenen zijn hier vatbaar voor. Het is goed deze zaken zo snel mogelijk op de lossen, voor ze verergeren.

Meer informatie

PVC dakbedekking

Iets anders dan zwart voor uw platte of licht hellende dak? Genoeg van de zomerse hitte? Kies voor PVC dakbedekking. PVC dakbedekking gaat 20 tot 30 jaar mee. Bij dikkere PVC bedekking (1,5 mm) kan het dak zelfs tot 35 jaar meegaan.

Meer informatie

Bitumen daken

Over het algemeen zijn de meeste daken in Nederland voorzien van een bitumen dakbedekking. Een bitumen dak slijt namelijk niet snel en is, mocht het nodig zijn, eenvoudig te repareren. De weersbestendigheid maakt bitumen daken populair.

Meer informatie

Dakrenovatie

Heeft de dakbedekking van uw huis of bedrijf de beste tijd gehad en is het tijd voor dakrenovatie? Is er een dakpan van het dak gewaaid door een hevige storm? Het is verstandig om direct een professionele dakdekker in te huren.

Meer informatie

Dakbedekking

Dakbedekking speelt een grotere rol dan men vaak denkt. Het dak van uw woning of bedrijfspand krijgt een hoop te verduren door allerlei weersomstandigheden zoals regen, wind, sneeuw, zon en hagel. Goede dakbedekking is daarom dan ook een must.

Meer informatie

Dak doorvoer & beluchting

Of het nu rook uit de kachel is, of keukengeuren via de afzuigkap. Een goede dakdoorvoer is een must voor een frisse geur in huis. Ongewenste geuren voert u hierdoor gemakkelijk via het dak af naar buiten. Dakdoorvoer is behoorlijk secuur montagewerk.

Meer informatie

Daklekkage

Een daklekkage kan plotseling ontstaan vanwege bijvoorbeeld een hevige storm. Een daklekkage kan er overigens ook al langer zitten zondat dat u het in de gaten heeft gehad. Daarom beginnen we met het zoeken naar de oorzaak van uw daklekkage.

Meer informatie

Neem contact met mij op

Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er was een probleem met het versturen van uw bericht. Probeer het alstublieft nogmaals.

Neem vandaag nog contact op met uw dakdekker

Wij hebben het beste voor met uw dak!

Offerte aanvragen