Dakdekker Zaltbommel

Zoekt u een ervaren dakdekker in Zaltbommel? Dakdekkersbedrijf Dakwerken d’n Rooie is gevestigd in Beneden-Leeuwen (ca. 20 kilometer van Zaltbommel). Al van jongs af aan zijn wij werkzaam in de dakdekkerswereld. In de afgelopen jaren hebben we al veel klanten blij gemaakt met onze werkzaamheden. Van het leggen van dakpannen en vervangen van een bitumen dak, tot het voegen en metselen van schoorstenen en het repareren van dakgoten.

Specialismen van uw dakdekker Zaltbommel

Of u nu problemen ondervindt van gescheurd loodwerk, scheurtjes in de dakbedekking, stormschade of verstopte dakgoten. Wij zijn uw dakdekker in Zaltbommel die dergelijke schade aan uw dak repareer, maar ook preventief onderhoudt. Hieronder vindt u onze specialismen:

dakdekker tiel culemborg beneden-leeuwen geldermalsen zaltbommel

Pannendaken

Wilt u oude dakpannen laten verwijderen en nieuwe laten plaatsen? Wilt u stormschade aan uw pannendak herstellen? Of wilt u uw pannendak laten isoleren? Bel uw dakdekker in Zaltbommel! Wij helpen u met de renovatie van uw pannendak. Onze experts van Dakwerken d’n Rooie zorgen ervoor dat uw pannendak weer een lange tijd mee kan.

Lood- en zinkwerk

De kwaliteit van uw dak valt of staat met goed lood- en zinkwerk. Het is een essentieel onderdeel van dakdekkerswerkzaamheden. Het is dan ook niet voor niets dat de dakdekkers van Dakwerken d’n Rooie zich hebben gespecialiseerd in het uitvoeren van lood- en zinkwerk. Wij bekijken hoe uw lood- en zinkwerk, zoals de dakgoot of rondom de schoorsteen, er aan toe is. Vervolgens vertellen we u wat de conditie hiervan is, of er iets moet gebeuren en wat de opties zijn.

PVC dakbedekking

Op veel platte daken ligt traditioneel dakleer (ook wel bitumen genoemd). Een bitumen dak absorbeert het zonlicht echter, waardoor de ruimte warm wordt en uw dak zelfs zacht kan worden in de zomerse hitte. PVC dakbedekking weerkaatst het zonlicht. Daardoor blijft het koeler onder uw dak. PVC is weerbestendig en past zich aan schommelingen in de temperatuur aan. Een stuk aangenamer wonen dus! Bovendien ontstaat er bij een PVC dakbedekking geen brandgevaar bij de aanleg van het dak en is het onderhoudsarm.

Schoorsteen

Wij houden ons al jaren bezig met het renoveren, onderhouden en vernieuwen van schoorstenen in alle soorten en maten. De controle van de schoorsteen nemen wij ook altijd mee tijdens een gratis dakinspectie. Hierbij kijken we naar de staat van de schoorsteen en eventuele onderhoudswerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Veel voorkomende kleine mankementen aan schoorstenen zijn lekkages, gescheurd lood of beschadiging van voegen. Zeker oudere schoorstenen verzanden. Dit wil zeggen dat de voegen poreus worden. Het is goed deze zaken zo snel mogelijk op de lossen, voor ze verergeren. Hierbij kan Dakwerken d’n Rooie u helpen.

Onderhoud dakdekker Zaltbommel

Een dak moet goed onderhouden worden. Hierbij kunt u denken aan het ontmossen van uw dak en het schoonmaken van uw dakgoten. Mossen op het dak zorgen voor scheuren en barsten in dakpannen, en verstopte dakgoten vergroten de kans op een daklekkage.
Het is, alleen al om grote en onnodige kostenposten in de toekomst te voorkomen, belangrijk om het onderhoud van uw dak op peil te houden. Dit geldt voor uw bitumen dak, PVC dakbedekking, pannendak, schoorsteen, dakgoten en lood.

Benieuwd naar meer onderhoudswerkzaamheden? Neem contact op met onze specialisten.

Gratis dakinspectie door uw dakdekker Zaltbommel

Uw dak is een belangrijk onderdeel van uw huis of werkplek. Het beschermt u tegen de weersinvloeden van buitenaf en geeft veiligheid en geborgenheid. Het is daarom erg belangrijk dat uw dak in goede staat is, maar ook blijft. Onze ervaren dakdekkers inspecteren uw dak om te voorkomen dat er in de nabije toekomst problemen, zoals een daklekkage, optreden.

Rapportage dakinspectie Zaltbommel

Wij inspecteren uw dak op eventuele zwakke plekken en brengen deze in kaart. Vervolgens krijgt u van ons een rapportage waarin wij de staat van uw dak bespreken. Hierin staan ook de benodigde werkzaamheden om uw dak weer in goede conditie te krijgen. De inspectie aan uw dak stemmen wij af op uw wensen en de staat van uw dak.

Neem contact met mij op

Neem vandaag nog contact op met uw dakdekker

Wij hebben het beste voor met uw dak!